Afdruk

INFORMATIE VOLGENS § 5 TMG

jarmino.nl is een aanbod van de Jarfood GmbH
Oskar-von-Miller-Ring 29
80333 München

Organische controle-instantie: DE-ÖKO-037

VERTEGENWOORDIGD DOOR:

Bedrijfsleiders: Benedikt Gundel, Dr. Sebastian Unterhuber

CONTACT:

Telefoon: +49 (0)89 716 723 39 0
e-mail: support@jarmino.nl

REGISTRATIE:

Inschrijving in het handelsregister.
Rechtbank van registratie: Rechtbank München
Registratienummer: HRB 220245

VERKOOPBELASTING:

Identificatienummer omzetbelasting volgens §27 a Umsatzsteuergesetz:

DE 301762317

VERANTWOORDELIJK VOOR DE INHOUD VOLGENS § 55 ABS. 2 RSTV:

Benedikt Gundel, Dr. Sebastian Unterhuber

GESCHILLENBESLECHTING

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

U vindt ons e-mailadres in bovenstaand impressum.

Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR INHOUD

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG) verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete wetsovertreding bekend wordt. Wanneer wij kennis nemen van overeenkomstige overtredingen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom zijn wij niet aansprakelijk voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van verlinken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Indien wij kennis krijgen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

AUTEURSRECHT

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de site exploitanten zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.