Levering en verzending

De verzending naar Nederland is gratis voor bestellingen van meer dan 80€ (na aftrek van kortingscodes en vouchers). Daaronder betaalt u een vast tarief van 6,50€ voor verzending. Verzendkosten voor andere landen vindt u hier: Betaling & verzending. Onze verzendkosten variëren afhankelijk van de bestelhoeveelheid en het land van levering. U kunt het beste alle producten die u wilt bestellen selecteren en uw adres invoeren, dan worden de verzendkosten voor u berekend in het winkelwagentje.

Als u uw bestelling voor 14.00 uur (maandag t/m donderdag) of 11.00 uur (vrijdag) plaatst, wordt uw bestelling meestal nog dezelfde dag verzonden, anders de volgende dag. Op de dag van verzending ontvangt u rond 19.00 uur een verzendbevestiging. In uitzonderlijke gevallen of bij een groot aantal bestellingen kan de verzending een dag worden uitgesteld. Als je nog steeds geen verzendbevestiging hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder of het door jou opgegeven e-mailadres.

Zodra uw bestelling is overgedragen aan onze verzenddienst DHL, ontvangt u per e-mail een link om uw bestelling te volgen. Controleer ook regelmatig uw spamfolder. U kunt de link gebruiken om uw pakket precies te volgen.

Ook als uw pakket al op een postkantoor of bij een buurman is achtergelaten, kunt u in de volglink precies zien waar uw pakket zich bevindt. Soms vergeet de bezorger een verzendbericht in uw brievenbus te stoppen. Met het volgnummer en uw identiteitskaart kunt u het pakket dan alsnog afhalen op het postkantoor.

Als uw pakket niet kon worden afgeleverd of u wilt klagen dat de bezorger is vergeten de verzendbevestiging in de brievenbus te doen of gewoon niet heeft aangebeld, neem dan contact op met DHL. Helaas kunnen wij in deze gevallen niets doen, aangezien het niet onze verantwoordelijkheid is.

Heeft u nog vragen over uw zending, stuur dan een e-mail naar support@jarmino.nl..

Voor bestellingen die voor 14.00 uur (maandag t/m donderdag) of 11.00 uur (vrijdag) zijn geplaatst, wordt uw bestelling meestal nog dezelfde dag verzonden, anders de volgende dag. In uitzonderlijke gevallen of bij een groot aantal bestellingen kan de verzending een dag worden uitgesteld. De levertijd naar EU-landen bedraagt gewoonlijk 2-4 dagen.