Onze claim

In onze online shop vindt u niet alleen de meest collageenrijke biologische button bouillon of 's werelds eerste biologische collageenpoeder, maar u kunt er ook zeker van zijn dat wij verantwoord handelen in het belang van mens, dier en milieu. We leggen bijzondere nadruk op een diervriendelijk en ethisch verantwoord productieproces.

Wat we daarvoor doen

Weidegang: De botten voor onze button bouillon betrekken wij van twaalf biologische boerderijen in Beieren en Tirol. De runderen groeien op in een op de soort afgestemde, biologische weidehouderij, de kippen in een houderij met vrije uitloop. Afhankelijk van het weer verblijven de dieren ongeveer 300 dagen per jaar in de wei.

Grasgevoerd: Het vee wordt het hele jaar door uitsluitend met gras gevoed. De kippen groeien op met vrije uitloop en zonder antibiotica.

Upcycling: Wij gaan uit van het
"neus-tot-staart-principe", waarbij wij datgene wat eigenlijk weggegooid zou worden - botten en kippenkarkassen - verwerken tot hoogwaardige producten voor een gezonde en evenwichtige voeding. Zo kunnen we de onderdelen die van het dier overblijven en waar niemand aandacht aan besteedt, goed gebruiken.

Shop

Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.